Touko (Speedpump Alphachaos) kävi eilen morsianehdokkaita varten virallisessa silmä- ja polvitarkissa. Silmät olivat priimat, mutta polvet valitettavasti 0/1. Ykkösen polvi tarkoittaa, että polvinivel on lähes normaali. Polvilumpiota voidaan kuitenkin liikutella helpommin kuin normaalisti ja patella saadaan avustuksella luksoitumaan, mikäli polvea samalla ojennetaan. Patella palautuu itsestään paikoilleen. 

Ykkösen polvi ei toivottavasti Toukoa tule koskaan vaivaamaan, mutta päätimme kuitenkin yhdessä Toukon omistajan kanssa jättää Toukon jalostuksesta pois, kun otetaan huomioon Redin (polvet 0/0) toissakesän polvileikkaus ja Fairyn hammaspuutokset (luusto ja hampaat kehittyvät sikiökaudella samasta aihiosta). Harmi sinänsä, kun Touko ja kaikki muutkin pennut ovat muuten niin mahtavia! 

Speedpumpin pentuja ei siis olemassa olevista linjoista niiden hyvistä ja rakastettavista puolista huolimatta ole enää tulossa. Valitettavasti tässä kävi näin, vaikka sitä kuinka yrittäsi parhaansa. :( 

Toivottavasti viimeisen parin vuoden vastoinkäymiset koirarintamalla olisi pian selätetty ja kenties jossain vaiheessa perhettämme taas ilahduttaisi uusi, ihana, terve, hyväluonteinen ja -rakenteinen parson-neiti! Siihen asti keskityn täysillä nauttimaan yhteisistä hetkistä ja harrastuksista Seran ja Redin kanssa sekä fiilistelemään ihanien kasvattien kuulumisia hyvistä kodeistaan. 


Redin kanssa agilityn harrastaminen on viimeisen vuoden aikana alkanut olla niin mukavaa ja olemme molemmat päässeet nautiskelemaan hyvästä flowsta. Seran kanssa ajattelin eläkepäivien iloksi uudelleen viritellä mejä-harrastusta tai eihän me siinä silloin aikoinaan päästy kuin alkuun, kun agility vei voiton, mutta josko nyt yritettäisiin uudestaan!