Kaikki Redin pennut ovat nyt käyneet koiranäyttelyssä hienoin tuloksin ja arvosteluin!

Touko, Speedpump Alphachaos kävi pyörähtämässä parsoneiden erkkarissa lokakuussa 2013. Toukon sai hienon arvostelun ja britti-tuomari tykkäsi siitä kovasti, mutta valitettavasti Touko ei tällä kertaa ollut spannattavissa, joten tuloksena EH. Touko esiintyi erinomaisesti, eikä turhasta hätkähtänyt vaikka osallistuikin ensimmäistä kertaa koiratapahtumaan, jossa oli mukana huikea määrä parsoneita!

Paavo, Speedpump Betacrisis on käynyt jo parissakin näyttelyssä erinomaisin arvosteluin kotiintuomisina huimat NUK1, PU1, SA, ROP, SERT ja NUK1, PU2, SA, SERT! Paljon onnea Hennalle ja Paavolle hienosta näyttelymenestyksestä!

1236405_10151645245398285_732200318_n-no

Fairy, Speedpump Gammawarning pyörähti Seinäjoen KV näyttelyssä 19.10.13. Fairyllekin hieno arvostelu ja tulokseksi AVO-EH. Kiitos Tainalle Fairyn viemisestä näyttelyyn!

Lisättäköön vielä, että myös Redi kävi muutaman vuoden tauon jälkeen näyttäytymässä parsoneiden erkkarissa. Redille tuomisina AVO-EH ja määräys laihikselle, kun rouva ei tällä kertaa ollut spannattavissa. :) Ei Redi kylläkään lihava ollut/ole, mutta sairasloma on jättänyt jälkiä muuten niin sporttisen koiran kroppaan. Onneksi kohta päästään liikkumaan Redin kanssa normaalisti!